top of page
Leren bank

“Bij Poppie Interieur gaan we, indien gewenst, voor het volledige pakket gaande van kleuradvies, raamdecoratie tot alle schilderwerken.”

Annleen Callaert

Welkom bij Poppie Interieur

BEDANKT om even langs te komen op mijn site POPPIE!
Het doet me veel plezier hoeveel mensen me via deze weg snel weten te vinden. Tevreden klanten die ambassadeurs worden, is waar ik wil voor gaan.
Wie ik ben, wat ik doe en hoe ik dat doe lees je op elke site op een andere manier. Maar waarschijnlijk nog nooit zoals hier.
Psychologe van opleiding & na meer dan 10 jaar een speciaalzaak uitgebaat te hebben... Mijn stappen in de interieurwereld lijken atypisch ... & toch heeft alles zijn reden . 
Ik investeer graag tijd om jou te begrijpen, waar jij/jullie als koppel naartoe willen. En bovendien probeer ik de gulden middenweg te bewandelen. In keuzes qua interieur en aankleding is het niet altijd zo makkelijk om praktisch en esthetisch te bundelen & toch beloof ik je, we vinden de oplossing ...

Van kleuradvies tot uitvoering 

Wij komen aan huis, luisteren, begrijpen en gaan samen aan de slag om een echte thuis te creëren voor jullie. Een originele home staging, met praktische tips & trics voor handige Harry’s, maar tevens ook als doorgeefluik naar goeie betrouwbare vakmannen.
Raambekleding, verf, kleur, deco’s & veel passie (rekening houdend met ieders budget)
& dat is waarom ik met POPPIE wel moest opstarten ...
 
Het geeft mij een enorme energieboost om samen met jullie een prachtige thuis te creëren. Dat je echt kan thuis-komen en iedere dag genieten van iets dat AF is.
Anneleen Callaert
bottom of page